Over
mij

Hallo, mijn naam is Larissa Goethals, een grafisch ontwerper & webdesigner met een passie voor UI, typografie en drukwerk. Daarnaast ben ik gespecialiseerd in het ontwerpen van gebruiksvriendelijke en aantrekkelijke websites.

Omdat ik altijd graag creatief bezig ben, was het ook geen moeilijke beslissing om in het hoger onderwijs een richting te kiezen, waar ik mezelf creatief kon uitleven. In 2015 studeerde ik af met de studies 'grafische & digitale media'. Tijdens deze studies werd mijn interesse voor digitale media en webdesign ook al snel duidelijk en ik wilde me hierin nog specialiseren. Vandaar dat ik in 2015 de stap ondernam om in Mechelen de richting 'Interactive Multimedia Design (IMD) te volgen. Drie jaar later mag ik met trots zeggen dat ik hiervoor ben afgestudeerd.

De voorbije jaren zijn mijn design skills erg gevorderd. Ik vind het erg interessant hoe gebruikers bepaalde interfaces (websites, applicaties,...) ervaren en hoe je die ervaring kunt verbeteren door slechts een paar zaken te veranderen. Details zijn voor mij dan ook niet onbelangrijk in een ontwerp!

Momenteel ben ik aan de slag als UX/UI designer bij Duo in Brugge.

Neem gerust een kijkje doorheen al mijn projecten en indien nog je vragen hebt, aarzel niet om mij te contacteren. Hieronder vind je ook mijn CV, om zo een beter overzicht te krijgen van mijn skills en ervaringen.